Persoonlijke service

Persoonlijke service

 

 

Alleen de beste service

Of je nu dames-, heren- of kinderschoenen koopt, bij Carmi kan je rekenen op een persoonlijke service. Onze verkoopsters staan altijd klaar om het gepaste advies te geven. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze helpen de juiste maat te bepalen van uw kleine hartediefjes en het gepaste model te kiezen.

Persoonlijke service
Individuele bestelling

Indien je maat in een bepaald model niet meer in voorraad is, kunnen wij altijd informeren of het nog beschikbaar is in een ander Carmi verkooppunt. Als het daar nog in stock is, laten we het transfereren en staat het reeds enkele dagen later in je vertrouwde Carmi winkel. Daar kan je het gedurende 1 week geheel vrijblijvend komen passen. In sommige gevallen kunnen we het gewenste paar ook bijbestellen bij de leverancier.

Dienst na verkoop

Voor alle herstellingen kan je steeds bij Carmi terecht. Waar mogelijk doen we een beroep op de fabrikant zelf om de herstelling uit te voeren. In alle andere gevallen hebben we twee ervaren meesterschoenmakers ter beschikking.

Persoonlijke service
Comfort advies

Ook voor “moeilijke” voeten heeft Carmi letterlijk de pasklare oplossing. Je hebt de keuze uit een uitgebreid gamma wellnessmerken zoals Ara, Ambiorix, Ecco, Gabor, Jana, Lloyd, Mephisto, Rieker, Rohde, Solidus, Think!, Voltan en Wolky. Sommige schoenen zijn ook beschikbaar in verschillende breedtematen. Er zijn ook heel wat modellen geschikt voor steunzolen. Onze gespecialiseerde comfortverkoopsters staan altijd klaar om je te helpen het juiste model of de geschikte maat te kiezen en om de schoenen gemakkelijk aan te passen.

Persoonlijke service
Omruiling

Indien je na de aankoop van een paar schoenen, toch nog zou willen ruilen, kan dit. Voorwaarde is wel dat de goederen niet gedragen of gebruikt zijn en binnen de week, samen met het kasticket, in hun originale verpakking teruggebracht worden.