Een elegante, verfijnde voorjaarsgarderobe met Gigue

Met roots én het hoofdkantoor in Antwerpen gelegen, dé Belgische modestad bij uitstek, is Gigue één van de merken waar we in ons land erg trots op mogen zijn. Het designlabel kan rekenen op meer dan 20 jaar succes in de mode-industrie en creëert elk seizoen de prachtigste, hedendaagse looks, zo ook dit voorjaar.

Smaakvolle, zachte tinten

Het kleurenpalet bij Gigue ziet er dit seizoen erg geraffineerd uit, met smaakvolle, zachte aardetinten als olijfgroen, nude en wit – en hier en daar een statementkleur zoals flamingo rose en azuurblauw. Daarnaast zet het modemerk sterk in op structuren en texturen in de stoffen. Een damespak met blazer is één van de pijlers binnen de Gigue collectie. Naast de eerder traditionele versie met kleine ruitjes, vind je bij Carmi ook de iets gewaagdere versie met grote ruiten en een rijk kleurenpatroon.

Of kies voor weelderige bloemen, die een zwierige flair geven aan je garderobe. Een Belgische zomerdag met regen? Kies dan voor een stijlvolle regenjas in capevorm.

 

Total look 

De ‘total look’ trend zet zich ook tijdens de zomer van 2023 nog door en daar zijn we blij om. De combinatie van een bovenstuk én onderstuk in eenzelfde stof en kleur is gelegd, je hoeft het alleen maar aan te trekken en hebt dadelijk een powerful look.

Gigue staat bekend om rijke stoffen met een hoogwaardige kwaliteit en een zachte touch. Zo vind je in de voorjaarscollectie steeds items in verfjind linnen terug, een lichte en comfortabele stof en het ideale materiaal voor de zomer of voor je vakantie. Ook kiest het merk voor katoen en viscose. Hoogwaardige viscose, met duurzaamheidslabel, is comfortabel en heeft een kenmerkende lichte glans, een elegant materiaal voor tops, vloeiende rokken en lange jurken.

 Kom snel de verfijnde collectie van Gigue ontdekken in onze webshop of in onze winkels.