Gracieus en fabuleus de winter door met Caroline Biss

Met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht, zien we er graag opperbest uit. Reken daarom op de mooie feestelijke kleding van Caroline Biss. Met de modieuze dameskleding van Caroline Biss meet je jezelf in geen tijd een heel stijlvolle outfit aan.

Caroline Biss dameskleding wordt getypeerd door haar bijzondere hoge kwaliteit, verfijnde en hoogwaardige afwerkingen, alsook creatieve ontwerpen met een tijdloze uitstraling. Dit alles gecombineerd met een gebruik van subtiel kleuren en sierlijke materialen. Kom dus snel je favoriete stuks ontdekken uit de collectie van Caroline Biss winter 2020. Deze wordt gekenmerkt door de bijzondere combinatie van pastelkleuren met fluo highlights, aslook fleurige prints. Een bourgondische toets maken het plaatje af.

Deze winter worden we gehypnotiseerd door geometrie en ruiten. Zo brengt Caroline Biss ruime keuze aan pied-de-poule motief, zowel op mantelpakjes, als vestjes, truien, kleedjes en mantels. En ook de trend van de leren look blijft nog even aanhouden. Onze zwarte leren rok en het leren jasje van Caroline Biss mogen dan ook niet aan je outfit ontbreken.

De mooie broeken van Caroline Biss staan altijd stijlvol, met hun hoge taille en wijde pijpen waan je je vast een echte ster. Ook een lekker warme gebreide jurk is heel fijn dragen in koudere tijden. Bovendien kunnen gebreide jurken ook heel luxueus ogen, terwijl het toch heerlijk comfortabel zit.

Dit Belgische modemerk voor modieuze en gracieuze dames weet vele harten te veroveren. Ben je op zoek naar zwierige stoffen met vrouwelijke toets, sierlijke cardigans of stijlvolle blouses, dan vind je vast je gading in onze mooie wintercollectie van Caroline Biss. Met de klassieke elegantie van de prêt-à-porter kleding van Caroline Biss zie je er gegarandeerd stralend uit. De veelzijdige en kwalitatieve outfits staan je vast beeldig, ongeacht de gelegenheid. Ontdek snel de mooiste stuks uit onze wintercollectie 2020.

  • Geposted in: