Engaged F̶r̶i̶d̶a̶y̶ Weekend

Ook dit jaar staan we er weer met onze eigen versie van Black Friday, ditmaal een digitale editie het hele weekend lang!

Voor het derde jaar op rij willen wij tonen waar we voor staan.

Ook in tijden zoals deze willen we ons engagement blijven kenbaar maken voor gezinnen die het het hardst nodig hebben. 

Daarom laten wij wederom alle bestaande connotaties met "Black Friday" vallen en gaan we voor "Engaged Weekend".
Hierbij schenken wij 5% van onze omzet vanaf 27/11 tem 29/11 aan een goed doel. 
Uiteraard blijft u ook dit weekend genieten van de kortingen van 15% en 10% op de huidige wintercollectie zo lang de winkels gesloten zijn.

Ieder jaar kiezen we bewust voor een lokale vzw, omdat we als lokale handelaar geloven dat we "hier bij ons" een verschil kunnen maken. Dit jaar, aangezien onze winkels gesloten zijn, en enkel de webshop geopend is, hebben we voor één centraal lokaal goed doel gekozen in de buurt van ons hoofdkantoor: Kirikou.

Kirikou: solidair tegen kinderarmoede
Deze organisatie is gestart met het inzamelen van baby- en kindermateriaal voor gezinnen in nood en maakt deel uit van "vzw Huis van het Kind Leuven". Dit initiatief is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de strijd tegen (kinder)kansarmoede. Via het duurzaam herverdelen van kwalitatieve kinderspullen probeert Kirikou tegemoet te komen in de materiële en financiële zorgen van kwetsbare gezinnen. Daarnaast zijn er ook talloze benodigdheden die noodzakelijkerwijs nieuw aangekocht moeten worden zoals tutjes, speentjes, pampers etc. Zo proberen ze ervoor te zorgen dat ook deze kinderen een goede start krijgen in het leven. 

We hopen dat we, net zoals de voorbije jaren, weer volop op uw enthousiasme mogen rekenen en dat we u mogen verwelkomen op www.carmi.be.

 
De familie Decremer en het hele Carmi-team.

 
  • Geposted in: