Heropening van de winkels, hoe zit dat nu?

Beste klant,

Na wekenlange sluiting is het eindelijk zover, vanaf 11 mei staat het Carmi team weer klaar om u bij ons te mogen verwelkomen. U kan zich niet inbeelden met hoeveel goesting wij er weer tegenaan gaan. Dat ons contact met u licht anders zal verlopen is niet meer dan logisch, maar wij hebben alles in actie gezet om toch onze service naar al onze klanten toe te kunnen garanderen!

Vandaar nemen we deze extra maatregelen onder het motto: Feel safe, Be safe.

  • Van 9u30 tot 10u openen we op weekdagen (ma-wo-do-vr) de winkel exclusief voor onze 65+ klanten. Één jongere begeleider toegestaan.
  • Dankzij de grote oppervlakte van onze winkels garanderen wij niet de aanbevolen 10 m² maar wel 15 m² per persoon. Zo heeft iedereen meer dan voldoende ruimte om met een gerust hart te shoppen.
  • Verplaatsbare plexi schermen om zelfs zij die geholpen dienen te worden bij de schoenen aan te trekken veilig service te kunnen aanbieden.
  • Voorrang voor de mensen uit de zorgsector op vertoon van hun badge.
  • Voor zij die het liever wat rustiger hebben, openen we dinsdagvoormiddag de winkels op afspraak. Dit betekent dat u gedurende 30 minuten een afspraak kan maken in een bepaalde afdeling, en u deze dan samen met een verkoopster ter uwer beschikking heeft. Voor Zemst, bel : 015/62.73.73, voor Korbeek-Lo : 016/46.84.68. 

Dit zijn natuurlijk enkel maar de maatregelen die we bovenop alles wat wij standaard achten plaatsen: het ontsmetten van pashokjes, het stomen van kledij die werd gepast, mondmaskers voor heel ons team, plexi schermen aan de kassa, alcoholgel op verschillende plaatsen in de winkel, ...

Uit respect voor ons team en uw medeklanten, verzoeken wij u om een mondmasker te dragen gedurende uw hele bezoek (uitgezonderd kinderen jonger dan 12), en een goede handhygiëne na te streven.

Momenteel geven we ook  15% welcome back korting op de hele collectie behalve sandalen, slippers en Mephisto.

We kijken er enorm naar uit u weer bij ons te mogen verwelkomen,

Het Carmi team