Hoe kan je best je damesschoenen mooi houden?

-------------

Heb je een mooi nieuw paar damesschoenen aangekocht, dan wil je daar vast lang van kunnen genieten. Daarom is het van belang dat je je nieuwe damesschoenen lang mooi houdt door middel van een goed onderhoud. Hoe je je nieuwe damesschoenen nu best kan onderhouden, is voornamelijk afhankelijk van de toegepaste materialen.

Zo zullen leren damesschoenen langer mooi blijven als je ze boent en voorziet van verzorgende spray. Suède schoenen kan je dan weer best behandelen met een specifieke suède borstel. Damesschoenen zoals sneakers zijn veelal van stof gemaakt en kan je makkelijk onderhouden door ze te behandelen met een water- en vuilafstotende spray. Voor pumps en laarzen gebruik je dan weer best schoenpoets die je aanbrengt met een poetsdoek. Voor moeilijk verwijderbare vlekken kan je een gum gebruiken.

Door je schoenen regelmatig van het nodige onderhoud te voorzien, zal je er lang plezier aan beleven. Kies er dus snel je nieuwe favoriete paar damesschoenen uit in de webshop of winkel van Carmi en voorzie ze vervolgens van het juiste onderhoud, zo zal jij lang kunnen genieten van jouw nieuwe mooie aankoop.