Perfect polo

Sinds Frans tenniskampioen René Lacoste de polo commercieel lanceerde in 1933, is het kledingstuk nooit meer weggeweest van de modescène. Het ontwerp van het sportieve mannenshirt is zelfs na al die jaren nog exact hetzelfde gebleven. Bij welke trend je je deze zomer ook het beste voelt, je vindt sowieso een polo die bij jouw stijl past.

El classico

De polo is gekleder dan een T-shirt, maar sportiever dan een overhemd. Daarmee houdt hij het perfecte midden tussen casual en chique en kan hij dus eigenlijk voor elke gelegenheid uit de kast gehaald worden. Bij State of Art vind je de polo in zijn puurste vorm, in één kleur. Die hoeft daarom niet per se sober te zijn, knallend elektrisch blauw is ook een optie voor deze klassieker.

Mooi afgelijnd

Graag iets aparts, maar liever geen print? Ga dan voor een contrasterende afwerking aan de kraag en mouwbiesjes. Ted Baker heeft een allround versie in lichtblauw met donkerblauwe afwerking, maar ook eentje voor de durvers in een fel roze met grijze afwerking. Bij Zilton worden de polo’s opgeleukt met fijne contrasterende lijntjes op de kraag en mouwen. Lichtblauw met donkerblauwe lijntjes of donkerblauw met witte lijntjes voor een tikkeltje marine in je kleerkast.

Prettig geprint

Maak je graag een statement met je polo? Geen probleem, daar zorgen we voor. Want bij zowat alle herenmerken die bij Carmi in de rekken hangen, is gedacht aan zij die graag in het oog springen met hun stijl. Ted Baker heeft een polo met een subtiel patroontje in donkerblauw en wit, PME Legend gaat voor frisse polkadots en State of Art en Antwrpzetten de mannen zonder pardon in de bloemen en zelfs in de papagaaien.