Ga royaal gekleed met onze nieuwste Natan dameskleding

De uiterst vrouwelijke en tegelijk minimalistische stijl van Natan weet velen te bekoren, ook ons koningshuis dat fan is vanaf het eerste uur. Wil jij ook graag stijlvol gekleed voor de dag komen net zoals onze royals, laat je dan helemaal onderdompelen in de modewereld van Natan.

Natan dameskleding en koningin Mathilde

Natan en ons koningshuis lijken wel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Edouard Vermeulen, hoofd van het exclusieve modemerk, ontwierp dan ook de trouwjurk voor Koningin Mathilde. En in de vele jaren die volgden, bleef ons koningshuis trouw verschijnen in de stijlvolle kleding van Natan dat als hofleverancier fungeert. Zo werd onze koningin zowat het levende visitekaartje van Natan en dat is ook de rest van de wereld niet ontgaan.

Natan dameskleding geliefd bij alle royals 

Zo zagen we ook koningin Maxima van Nederland al meermaals verschijnen in de prachtige collecties van de Belgische ontwerper, en zij is lang niet de enige royal. Modehuis Natan is intussen uitgegroeid tot één van de grootste favorieten van zowat alle Europese koninginnen. Het is dan ook mede dankzij de belangstelling van de royals dat het modemerk zo sterk op de kaart is gezet. Natan dameskleding wordt getypeerd door een tijdloze stijl met zowel klassieke avondkleding als moderne prêt-à-porter. Wil jij deze stijlvolle modestuks ook niet missen? Shop dan de nieuwste Natan collecties in onze webshop of winkels. Natan kleding verzekert altijd een majestueuze uitstraling.