Sorteer op:

    Over Natan

    Luxemerk Natan biedt steevast een mooie collectie modieuze dameskleding aan. Doorheen de jaren wist Natan niet alleen een vaste waarde te worden in de Belgische modewereld, maar ook internationaal.

    Gekleed in Natan verschijn jij altijd in stijl

    Natan richt zich tot de actieve en verfijnde klassedame. De Natan collecties worden dan ook getypeerd door een hedendaagse en verfijnde stijl die elke vrouw helemaal vrouw laat zijn en laat stralen. De Natan collecties stralen steevast klasse en stijl uit. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat ze favoriet zijn bij onze modehuizen en de internationale jetset. Met Natan mag je dan ook rekenen op een moderne look die elke dame van een stijlvolle uitstraling weet te voorzien.

    Ontdek de nieuwste Natan collecties

    Kom snel de mooiste collecties van Natan ontdekken bij Carmi. Wij zorgen er steevast voor dat je de nieuwste collecties van dit bijzondere modemerk kan schoppen. Bij Carmi vind je dan ook een ruim en divers aanbod aan Natan mode. Wil jij ook graag de nieuwste Natan kleding kopen, kom dan snel een kijkje nemen naar onze Natan collecties, speciaal voor jou geselecteerd.

    Shop snel de leukste Natan stuks bij Carmi 

    Of je nu graag een bijzondere avond, een gala of een bruiloft in het vooruitzicht hebt, bij Carmi vind je vast een mooie Natan outfit die perfect past. Voor een mooie nieuwe Natan outfit kan je steeds bij Carmi terecht. Neem alvast een kijkje online in onze webshop en laat je er alvast inspireren. Of kom ook gerust bij ons langs in de winkel, wij stellen met plezier voor jou een nieuwe Natan outfit voor je samen en zorgen ervoor dat je volledige outfit mooi bij elkaar past.