Engaged Friday 2021

Carmi schenkt met Engaged Friday 5% van zijn dagomzet aan een goed doel

Beste klant,

Na de geweldige respons en steun van jullie de voorbije 3 jaren, zetten we ons "Engaged Friday" initiatief ook dit jaar weer voort!

Voor wie er nog niet bekend mee is: deze vrijdag schenkt Carmi 5% van zijn totale dagomzet aan een goed doel.

Dit jaar hebben we gekozen om deze som aan de organisatie "Te Gek!?" te over te dragen.
Te Gek!? (voorheen het Steunpunt Geestelijke Gezondheid) is een overkoepelende organisatie die zich inzet om het taboe rond geestelijke gezondheid te doorbreken en deze problematiek bespreekbaar te maken.

Met de baseline “maakt van het hoofd een zaak” willen ze door te versterken, verbinden en vernieuwen samen de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg aanpakken.

Naast het bespreekbaar maken van geestelijke gezondheid zet Te Gek!? ook in op een humane geestelijke gezondheidszorg met tal van uitgerolde activiteiten en nieuwe initiatieven.

Denk hierbij aan het ontwikkelen van methodieken en praktijkondersteuning, kwartiermaken, buddywerking, herstelacademie, herstelplatform, Open Dialogue, De ZorgSamen, het organiseren van congressen …

Voor Te Gek!? is geestelijke gezondheid essentieel. Door de krachten van verschillende organisaties te bundelen en elkaar te versterken is Te Gek!? hét aanspreekpunt wat betreft geestelijke gezondheid.


We hopen u bij ons te mogen verwelkomen!

Het Carmi team

  • Gepost in: