Sorteer op:

    Poncho's voor dames koop je bij Carmi

    Een mooie poncho vormt een absolute meerwaarde voor jouw garderobe. Kom dus ook de mogelijkheden van dit bijzondere kledingstuk ontdekken in onze ruime aanbod dameskleding.

    Een poncho hoort onder de categorie van sjaals maar is veel meer dan gewoon een sjaal. Zo is een poncho tijdloos, hij oogt ook chic en is uitermate comfortabel. Draag je damesponcho makkelijk over je dameskleding heen. Een poncho past namelijk mooi over al je kleding, of je nu een T-shirt, blouse of jurk draagt, het kan allemaal, zelfs over je winterjas heen. Een damesponcho is het ideale kledingstuk voor tussen de koudere dagen in. Je vindt ze dan ook in diverse kleuren en verschillende warme materialen. Kom ook ons ruime aanbod poncho’s voor dames bekijken in de winkels of webshop van Carmi en shop er nu onze nieuwste collecties.

    Onze poncho’s voor dames zijn het ideale kledingstuk om je outfit compleet te maken. Leuk zijn ook dubbelzijdige poncho’s voor dames, zo kan je ze steeds dragen naargelang ze best passen bij je outfit. Of je ze nu graag effen ziet, in vrolijke kleuren of met een leuke print, bij Carmi vind je vast een poncho die jij helemaal leuk vindt. De handige poncho is dan ook een klassieker die het altijd goed blijft doen. De poncho is heel makkelijk combineerbaar met zowel een broek, als rok of jurkje en oogt altijd heel modieus. Met ons brede assortiment zijn we er dan ook zeker van dat jij je nieuwe favoriete poncho zal vinden. Kom er dus ook snel jouw damesponcho uitkiezen en kom steeds stijlvol voor de dag in je nieuwste aanwinst.