Essentiel kleding, de essentie van kleur

Essentiel heeft een passie voor kwalitatieve mode en brengt een ruim en divers Essentiel kledingaanbod voor dames aangevuld met leuke accessoires en schoenen van Essentiel. Door gebruik te maken van enkel kwalitatieve luxe materialen zoals mooie zijde, satijn en wol, wordt steevast een hoogkwalitatief eindproduct gegarandeerd.

Shop de nieuwste collecties Essentiel kleding voor dames

Van klein lokaal T-shirt merk naar populair fashionlabel

Het Belgische modemerk werd opgericht in 1999 in Antwerpen waar het nog steeds gevestigd is. Waar het koppel Esfan Eghtessadi en Inge Onsea startte met een beperkte eigen T-shirt collectie, is hun aanbod intussen uitgegroeid tot een volledige garderobe. Gestart als klein Belgisch T-shirt merk, wist het dus succesvol uit te groeien tot een internationaal geliefd modemerk met een ruim en luxueus aanbod. Essentiel beschikt intussen voer meer dan 40 eigen verkooppunten doorheen Europa, maar de collecties van Essentiel kleding is daarnaast ook verkrijgbaar in diverse merkenwinkels wereldwijd. Het Belgische trendy fashionlabel is kwaliteitsvol en heel populair bij elke stijlvolle dame die houdt van een eigen en opvallende stijl. Reeds van bij de start wordt het merk getypeerd door een unieke stijl met felle kleuren en contrasterende prints waarvoor het intussen wijd gekend staat.

Essentiel kleding blijft inspireren, met of zonder heren

In 2004 lanceerde het modelabel ook een mannenlijn, zodat Essentiel jarenlang pret-a-porter bracht voor dames en heren. Eind 2019 kondigde Essentiel aan dat hun herencollectie die reeds 15 jaar bestond, voorlopig werd stopgezet. Zo kan Essentiel zich terug helemaal toeleggen op haar ruime damescollectie. Op deze manier verzekert het merk de verdere groei van de damescollectie wereldwijd. Ontdek dan ook snel de nieuwste damescollectie aan Essentiel kleding bij Carmi.

Op en top vrolijk en vrouwelijk voor de dag

Kiezen voor Essentiel kleding is kiezen voor een trendy look met een twist. De collecties van Essentiel zijn steeds uniek en bijzonder en heel herkenbaar. Het modemerk brengt luxueuze damesmode met een heel eigen stijl die steeds verrassend en vernieuwend is. Haar opvallende stijl wordt gekenmerkt door een rijkelijk en trendy kleurgebruik, gecombineerd met bijzondere patronen en grafische prints. De collecties van Essentiel zijn steevast in het oog springend en voorlopend op de nieuwste trends. Gekleed met Essentiel voel je je vrouwelijk en stoer tegelijk, en met het gebruik van een energiek kleurenpalet en opmerkelijke prints krijg je instant een vrolijk humeur aangemeten. Je zou voor minder gaan shoppen, ontdek het dus snel in onze Essentiel collectie bij Carmi.

Ontdek ook de nieuwste damesschoenen van Essentiel