Sorteer op:

    Over Gigue

    Met het hoofdkantoor in Antwerpen gelegen, is Gigue een echt Belgisch modemerk. Intussen telt het merk wel meer dan 150 winkels, en dat zowel in binnenland als buitenland. Het designlabel kan rekenen op reeds meer dan 20 jaar succes in de mode-industrie. Het Belgische topmerk brengt kwalitatieve dameskleding voor de hedendaagse vrouw. Zo is Gigue er voor actieve dames die houden van een unieke en vlotte stijl. Met Gigue kies je voor perfecte pasvormen zodat de dameskleding je altijd prachtig staat.

    Elk seizoen opnieuw weet Gigue te verrassen met meerdere vernieuwende thema’s die gekenmerkt worden door hun kleurgebruik of stijl. De vernieuwende collecties van het modemerk zijn een ware streling voor het oog. De designs van Gigue zijn eigentijds en modieus zodat je steeds de nieuwste trends kan volgen. Met een bijzonder oog voor esthetiek worden de exclusieve ontwerpen van Gigue gemaakt. Het modemerk brengt een ruim kledingassortiment met keuze aan onder meer stijlvolle jasjes, mooie T-shirts, modieuze rokken en trendy kleedjes. 

    Door enkel gebruik te maken van kwaliteitsstoffen wordt de duurzaamheid gegarandeerd. Natuurlijke en kwalitatieve materialen worden gecombineerd met goede pasvormen en mooie prints. Zo weet het modemerk Gigue steeds een hedendaagse look te creëren. Het gevarieerde kleurenpalet typeert de damescollecties van het populaire merk. De romantische prints en patronen met onder meer bloemen- en bloesemprints zorgen voor een lieve look. Ten slotte maakt het gebruik van soepele en comfortabele stoffen de dameskleding heel aangenaam dragen. Ontdek snel de nieuwe collecties bij Carmi en stel er je eigen unieke look samen.