Sorteer op:

  Over Fitflop

  FitFlop™. Wear the shoes. Rule the world.™

  FitFlop™ gelooft dat wanneer je voeten fantastisch aanvoelen, je alles aankunt. In 2006 had Marcia Kilgore, de oprichtster van FitFlop™, een missie: ze nam zich voor om de meest comfortabele schoen ter wereld te ontwerpen. Samen met twee britse biomechanici creëerde ze de Microwobbleboard™-middenzool met drie dichtheden. Het resultaat was de eerste sandaal van FitFlop™. Dankzij de nieuwste Biomimetix™- en Supercomff™-middenzolen van FitFlop™ (ontwikkeld om de druk op de onderkant van de voet te verdelen en een ongeëvenaard ergonomisch comfort te garanderen) kan FitFlop™ voortaan een nog breder gamma van modellen binnen de FF2™-collectie aanbieden. Sinds FitFlop™ schoenen begon te maken, zijn er al meer dan twintig miljoen paar van over de toonbank gegaan. En tevreden klanten vertellen het telkens weer: FitFlop™ maakt de meest comfortabele schoenen ter wereld. Ontdek het zelf … 

  FitFlop™ zolen in het kort:

  FitFlop™ originele Microwobbleboard-middenzool, de Microwobbleboard™:
  Middenzool, waarvoor de octrooiaanvraag nog loopt, brengt drie schuine delen van verschillende dichtheden samen in één naadloos platform dat schokken absorbeert, drukpunten verdeelt en je voeten verwent zodat ze zalig aanvoelen.

  FitFlop™ slanke Biomimetix-middenzool, de Biomimetix™:
  Middenzool, waarvoor de octrooiaanvraag nog loopt, is een ergonomische, drukverdelende en verende laag die lijkt op die van sneakers. Want bij FitFlop™ vinden ze dat je voeten niet moeten lijden om mooi te zijn.