Sorteer op:

    Over Weekend - Maxmara

    Weekend Max Mara is een sublijn van het Italiaanse modehuis Max Mara dat opgericht werd in 1984. Origineel bedoeld als casual en outdoor collectie voor de weekends, maar intussen geliefd voor elke dag. De stijlvolle collecties met nonchalante twist brengt een gevarieerd aanbod met onder meer losse T-shirts, comfy truien en chique zijden jurken. De kleding van Weekend Max Mara is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar zit ook uiterst comfortabel.

    De dameskleding van Weekend Max Mara richt zich tot zij die houden van casual informele fashion kleding. Typerend is dat deze stijl wel steeds overgoten wordt met een chique toets en gevoel van vrijheid. Dat weet het merk steeds te bereiken door een gebruik van luxueuze stoffen en kwalitatieve materialen. Hou je van een eenvoudige elegantie waar je altijd en overal goed mee wegkomt, dan is de stijlvolle en sportieve collectie van Weekend Max Mara jou vast op het lijf geschreven.

    Haar casual stijl met zowel een chique als stoere toets haalt het merk reeds bij haar ontstaan. Zo begon alles bij de wens van de oprichter van het merk om een herenjas te transformeren tot een iconisch dameskledingstuk. Dit vormde de grondbeginselen van het internationaal geliefde modemerk dat gekenmerkt wordt door krachtige dameskleding voor vooruitstrevende vrouwen. Naast chique jassen is de modecollectie van Weekend Max Mara intussen heel uitgebreid. Daarnaast zijn de verschillende stuks van het gerenommeerde merk heel makkelijk met elkaar combineerbaar. Met Max Mara kom je altijd goed voor de dag, ongeacht het moment of de gelegenheid.