Hoe maak ik een reservatie om te komen winkelen

Waar kan ik reserveren

Zoals altijd heten we u van harte welkom in onze winkels. We vragen u enkel gedurende de komende maand voor uw bezoek even een afspraak te maken, natuurlijk zonder enige aankoopsverplichting.

Voor Carmi Zemst kan u hier uw afspraak maken.
Voor Carmi Korbeek-Lo kan u hier uw afspraak maken.
Voor Carmi Aubel kan u hier uw afspraak maken.

Wat betekent dit juist?

U bent vermoedelijk ook op de hoogte: vanaf zaterdag 27/03 is in niet-essentiële winkels enkel winkelen op afspraak mogelijk.Er is ook een maximum capaciteit voorzien: 1 persoon per 10m2 met een maximum van 50 personen per winkel.

Dankzij de grote oppervlakte van onze winkels (>2000m²), kunnen wij op ieder moment 50 klanten in de winkel toelaten. Wij engageren ons dat wij zoals doorheen heel deze periode de capaciteitsrestricties ten allen tijde respecteren.

Volledig in lijn met de nieuwe regels hebben wij een afsprakensysteem op poten gezet, geldig vanaf zaterdag 27/03.

De afspraken die u maakt zijn, net zoals anders, uiteraard zonder enige aankoopverplichting.

Hoe maak ik een afspraak?

 1. Ofwel plant u de afspraak zelf in via de links bovenaan in de mail. (Let goed op dat u de link volgt van uw filiaal naar keuze)
  U kan de link ook steeds terugvinden op onze website bij de openingsuren van onze winkels.
  Op de kalender duidt u uw gekozen tijdstip aan, u heeft geen account nodig, gewoon uw naam en emailadres ingeven volstaat.

  Na uw reservatie ontvangt u een bevestigingsemail die u best digitaal (of op papier) meebrengt voor een vlotte afhandeling bij een eventuele controle. (Moest u ze vergeten zijn, is dit geen probleem, begeef u dan bij aankomst naar de infobalie om u aan te melden)
 1. Ofwel contacteert u ons telefonisch en wij plannen uw afspraak met veel plezier voor u in.
  (Heeft u ondertussen al telefonisch een afspraak gemaakt? Dan is deze ondertussen door onze medewerkers voor u al ingepland, u hoeft ze niet zelf opnieuw in te plannen)
  Carmi Zemst is tijdens de winkeluren bereikbaar op: 015/62 73 73
  Carmi Korbeek-Lo is tijdens de winkeluren bereikbaar op: 016/468 468

 2. Ofwel maakt u uw afspraak ter plaatse aan de infobalie in één van onze winkels indien er voor dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Brengt u iemand mee?

Gelieve dan twee reservaties te maken. (kinderen jonger dan 12 jaar hebben geen reservatie nodig)

Wat met het ophalen van webshopbestellingen?

Voor het afhalen van webshopbestellingen dient geen afspraak gemaakt te worden.

Wenst u uw tijd optimaal te benutten?

Maak dan gebruik van ons reservatiesysteem waarbij u de schoenen in de maten die u wenst te passen, vrijblijvend kan laten opzij zetten in uw winkel naar keuze.

Net zoals anders zal u verwittigd worden wanneer uw bestelling klaarstaat en dan kan u op dat moment uw bezoek inplannen.