De nieuwste Essentiel kleding die je echt niet mag missen

Hou je van kleurrijke kwalitatieve kleding, dan valt de dameskleding van Essentiel vast goed bij jou in de smaak. Essentiel kleding herken je zo aan haar unieke felle kleurgebruik en contrasterende prints. Hou je wel van trendy met een twist? Dan weet de nieuwe collectie van Essentiel alvast alle verwachtingen in te lossen met een energiek kleurenpalet, opmerkelijke prints en vrolijke designs. Zo weet het trendy modemerk telkens opnieuw te verrassen met vernieuwende looks.

Door de verschillende stuks met elkaar te combineren, creëer je elke dag opnieuw jouw unieke stijl zodat je nooit onopgemerkt voorbij gaat. Met Essentiel kleding aan maak je een statement en mag je vooral helemaal jezelf zijn. Waar vroeger hele stijlgidsen waren om te volgen, zijn er nu geen kleuren meer die niet zouden samengaan. Laat die kleuren dus maar knallen in je garderobe, met de felgekleurde kledingstukken van Essentiel zorg je alvast voor een vrolijke noot in deze tijden.

Opvallende mouwen en schouders vormen samen met stijlvolle hooggetailleerde broeken de stijlelementen vandaag. Vooral de afgezakte pofmouw doet het deze tijd heel erg goed. Verder zullen chique blouses en exclusieve vestjes jouw outfit sieren deze winter. Een paar mooie Essentiel damesschoenen maken je look vervolgens helemaal af. De romantische bloemenprints blijven het ook deze winter goed doen. Deze krijgen dan wel eerder een donkere toets aangemeten, zo maken we er ook in de koudere maanden toch fleurige dagen van. Ontdek ze snel in mooie herfstige kleuren zoals oker, oranje, bordeaux en groen.

Het luxueuze Belgische modemerk is geliefd voor haar steeds verrassende collecties in heel eigen unieke stijl, alsook het gebruik van kwalitatieve stoffen met luxueuze look. Met Essentiel kleding voeg je de mooiste zijde, zacht satijn en warme wol toe aan jouw garderobe. Met deze rijke stoffen vormt je kleding een echte blikvanger en ga je bovendien heel trendy gekleed. Ook een vleugje glitter en glamour kan uiteraard niet ontbreken en toevallig is Essentiel hier ook heel goed in. Deze winter gaan we voor prints met sterren en stippen, strass-versieringen, glinsterende pailletten en zoveel meer speelse schitteringen.

We kijken ook al even een vooruit naar de nieuwe seizoenen die eraan komen. Want ook de nieuwe collecties van Essentiel worden getypeerd door de attitude waar het merk gekend voor staat. Hierin gaan we opnieuw de gedurfde weg op met neonkleuren, rebelse tie-dye effecten, graffiti-prints en knallende slogans. Dat belooft!

  • Gepost in: