Moederdag bij Carmi

Nu zondag 14 mei vieren we alle mama’s, plusmama’s, moekes, oma’s, sterrenmama’s, .. want jullie zijn de allerbeste. Altijd klaar met goede raad en de juiste woorden, troostende knuffels en vooral: onvoorwaardelijke liefde. Ieder van jullie verdient het om elke dag verwend te worden en wij doen daar graag een extra schepje bovenop!

Het ideale geschenk

Een geschenkbon van Carmi, dat is ongetwijfeld een goed idee. Deze kan je aankopen via onze website voor een bedrag naar keuze. De geschenkbonnen zijn geldig in elke Carmi winkel als op de webshop en zijn een jaar geldig.

De digitale geschenkbon ontvang je onmiddellijk in je mailbox zodat je deze kan afprinten of doorsturen. Liever een fysieke bon? Hiervoor kan je terecht in elke Carmi winkel zodat je deze dadelijk in handen hebt, of je kan deze online bestellen (levering circa 3 werkdagen).

Een ander leuk idee? Neem je mama mee op een shopping trip! Wat dacht je van een leuk ontbijt of brunch, en daarna schoenen en outfits shoppen voor het hele gezin.
Je favoriete winkel is op zondag geopend van 10-18u en bovendien... 

Petits Plaisirs

Nu zondag ontvangt elke mama bij aankoop in één van onze Carmi winkels, een potje “Petits Plaisirs” confituur van Wildiers. We kiezen bewust voor dit 100% Belgisch en lokaal streekproduct. De site van Wildiers bevindt zich namelijk in Haacht, Vlaams-Brabant – vlakbij het hoofdkantoor en administratieve centrum van Carmi.

De potjes van Wildiers zijn gekend om hun mooie, nostalgische verpakking en een ware delicatesse. Wat dacht je van aardbei/champagne/rozenblaadjes; perzik/prosecco of abrikoos/vlierbloesem smaak?

We wensen alle mama’s een heerlijke Moederdag toe ♥