De nieuwste collectie van Caroline Biss koop je bij Carmi

Carmi brengt niet alleen een ruim en kwalitatief aanbod aan trendy schoenen, dat aanbod werd ook uitgebreid met niet te missen collecties kleding van diverse stijlvolle Belgische modemerken. De nieuwste creaties van Caroline Biss horen ook daarbij met onder meer keuze uit elegante blouses, smaakvolle broeken, chique cardigans, kokette kleedjes, zwierige rokken, fraaie pulls en nette vesten. Ook benieuwd welk stuk jouw nieuwe favoriet wordt? Neem vlug een kijkje online of kom langs in onze winkels.

Ontdek onze collectie van Caroline Biss

Het succesverhaal van het Belgische modemerk

Ontwerpster Celeste De Hauwere begon het succesverhaal van Caroline Biss reeds in 1963 toen ze met haar eigen confectieatelier haar eigen kledinglijn oprichtte. Het merk groeide doorheen de jaren uit tot een vaste waarde in de betere kledingzaak. De hoogwaardige dameskleding van Caroline Biss heeft sinds haar ontstaan geheel terecht haar plaatsje in de markt weten te veroveren.

Caroline Biss laat elke dame schitteren   

Het Belgische modemerk brengt stijlvolle dameskleding voor vrouwen die zowel zelfbewust als modebewust zijn. De dameskleding van Caroline Biss staat voor klassieke elegantie met zowel een ruim aanbod chique uitgaanskleding, als een actieve casual stijl om mee naar het kantoor te gaan. Kwalitatieve materialen worden gecombineerd met zachte en subtiele kleuren. De dameskleding van Caroline Biss wordt getypeerd door stijlvolle prêt-à-porter collecties voor gracieuze dames waarmee je vrouwelijke elegantie uitstraalt. Het merk kan dan ook rekenen op populariteit bij veel dames.

De leukste kleding voor elke gelegenheid

Caroline Biss brengt veelzijdige collecties met modieuze outfits passende voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar fijne dameskleding voor een gezellig avondje uit of een leuke outfit voor een stijlvolle dagelijkse look, Caroline Biss brengt je de mooiste stuks zodat jij er steevast stralend uit kan zien. Haar kwalitatieve modelijn valt gegarandeerd perfect en weet leuke mode-items te brengen voor elke vrouw. Ontdek dus ook snel de nieuwste damesmode van Caroline Biss bij Carmi, zowel online in onze webshop of in één van onze winkels. Wij heten je steeds van harte welkom. Ook onze collectie van Essentiel is zeker een kijkje waard. 

Bekijk ook de nieuwste Caroline Biss damesschoenen