Sorteer op:

    Over Essentiel

    Het Belgische modemerk Essentiel is doorheen de jaren uitgegroeid van klein lokaal T-shirt merk naar een uiterst populair modemerk. Vandaag brengt het internationaal geliefd fashionlabel een mooi assortiment aan dameskleding. Kies bijvoorbeeld voor een chique blouse om te combineren met een stijlvolle pantalon, of ga voor romantisch met een fleurig kleedje van Essentiel.

    Essentiel is er voor frivole dames met stijl en brengt daarom rebelse designs in een heel eigen stijl. Essentiel zorgt voor elegantie en verfijning van de vrouw. Vrouwelijk, fris, verleidelijk, chic, casual, tijdloos en trendy ... wat kun je nog meer verlangen van deze Belgische collectie. Combineer de verschillende kledingstukken van Essentiel naar hartenlust met elkaar en creëer zo je eigen trendy look.

    Essentiel dameskleding is op en top vrouwelijk en valt ook op met haar vrolijkheid. Met een trendy en expressief kleurgebruik tovert het merk zo een glimlach op ieders gezicht. Het energieke kleurenpalet wordt gretig aangevuld met verrassende ontwerpen en trendy prints. Als je kiest voor de chique dameskleding van Essentiel is een luxueuze uitstraling gegarandeerd. Hiervoor maakt het merk gebruik van enkel hoogkwalitatieve materialen zoals wol, satijn en zijde.