Sorteer op:

    Over Caroline Biss

    Deze stijlvolle dameskleding is van Belgische makelij en brengt een gevarieerd assortiment met keuze aan nette blouses, modieuze kleedjes, elegante pantalons en chique jasjes, aangevuld met een mooi aanbod aan Caroline Biss damesschoenen. Carmi brengt steeds de nieuwste collecties van Caroline Biss zodat jij altijd de leukste nieuwe stuks vinden kan.

    Doorheen de jaren is de confectiekleding van Caroline Biss uitgegroeid tot een statig en gegeerd kledingmerk voor stijlvolle en modebewuste dames. Steevast voorzien van een klassieke elegantie zal je met Caroline Biss aan gegarandeerd stralen. Een mooie combinatie van chique outfits met casual kleding en een neutraal kleurgebruik, maakt Caroline Biss de perfecte match voor elke gelegenheid.

    Daarnaast wordt dameskleding van Caroline Biss getypeerd door een bijzonder hoge kwaliteit gecombineerd met fijne details en afwerkingen. Dat maakt van Caroline Biss duurzame dameskleding waar je lang van genieten kan. Neem zeker een kijkje naar onze nieuwe collecties online in onze webshop of kom langs in onze winkels. Ontdek er de elegante broeken van Caroline Biss, modieuze truien en trendy jurkjes.