Sorteer op:

    Over Closed

    De stijl van Closed is jong en sportief en geeft elke dame een frisse uitstraling. Het Duitse kledingmerk creëert een jonge kledinglijn die elke dag gedragen kan worden. Met haar pure en ongedwongen stijl komt de kleding van Closed dus altijd goed uit. Kom ze ook snel ontdekken bij Carmi.

    Closed, een jeansmerk met geschiedenis 

    Met haar ontstaan reeds in de jaren ’78 heeft het Duitse modemerk heel wat jaren ervaring op de teller staan en dat merk je. Opgericht als jeansmerk brengt Closed een waaier aan jeanskleding in diverse wassingen zodat elk wel zijn perfecte jeans vindt. Closed brengt alle jeansstijlen die een dame maar dromen kan. Gaande van een skinny jeans tot een klassieke jeans of baggy jeans, Closed biedt het allemaal. Ongeacht welk exemplaar je ook kiest, van een moderne leuke look ben je alvast zeker. Doorheen de jaren heeft Closed van zijn naam een waar succes gemaakt en heeft het merk intussen winkels wereldwijd. Tijd om je dus ook zo een leuke Closed jeans aan te schaffen.

    Geniet van de comfortabele Closed kleding 

    Opgericht als echt denimmerk brengt Closed kwalitatieve en draagbare kleding. Zo brengt Closed steeds unieke collecties die toch ook heel mooi samen weten te gaan. Closed kleding zit ook uiterst comfortabel zodat je geen andere kleding meer dragen wil. Het merk brengt enkel hoogwaardige ontwerpen en kleding waar je lang plezier aan beleven zal. Met zijn voorliefde voor kwaliteit maakt het dan ook enkel gebruik van de beste duurzame materialen. Zo brengen ze steevast kwalitatieve kleding met verfijnde afwerkingen. Met hun grote belang aan duurzaamheid trachten ze met innovatieve technieken hoogkwalitatieve kleding te ontwerpen met zo min mogelijk impact op het milieu. De kwalitatieve en tijdloze kleding van Closed kan je zo meerdere seizoenen blijven dragen. Redenen genoeg dus om er ook in te investeren.

    Closed kleding koop je nu bij Carmi 

    Kom ook snel de leukste stuks uit de Closed collectie shoppen bij Carmi. Zowel in onze webshop als winkels bieden wij steeds de nieuwste Closed collecties aan. Of je nu op zoek bent naar een leuke Closed trui, een Closed broek, een Closed jurk, een Closed sweater, een Closed topje, een Closed T-shirt, een Closed cardigan of uiteraard een Closed jeans, bij Carmi vind je het allemaal. Omdat de Closed collecties voornamelijk bestaan uit basic items zijn deze ook uiterst makkelijk te combineren.