Sorteer op:

    Over On Running

    On Running schoenen voor dames en heren koop je bij Carmi. Bij Carmi vind je steeds de leukste modellen van dit populaire merk terug. Met onder meer grijze en zwarte On Running damesschoenen, alsook blauwe, beige, zwarte en grijze On Running herenschoenen. Zo vindt iedereen er vast wel wat wils.

    On Running als hardloopschoenen 

    Lopen is één van de beste sporten om zowel te werken aan je conditie als om af te vallen. Het is ook een heel toegankelijke sport gezien je er weinig voor nodig hebt en je het op elk moment van de dag kan beoefenen. Echter een paar goede loopschoenen is hierbij wel onontbeerlijk. Kies daarom voor On Running schoenen die speciaal ontworpen zijn als hardloopschoenen.

    On Running laat je op wolkjes lopen 

    On Running schoenen voelen uiterst licht aan waardoor ze heel aangenaam dragen zijn tijdens het lopen. Zo zijn de On Running loopschoenen gebaseerd op de nieuwste technologieën die zorgen voor een goede demping telkens je neerkomt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat On Running sinds zijn start in 2010 een waar succes vormt. Met On Running loopschoenen aan, komen je voeten steeds zachtjes neer tijdens het lopen en heb je echt het gevoel op wolkjes te lopen.

    Ontdek de kwaliteit van On Running schoenen 

    Zoals je van een Zwitsers topmerk mag verwachten, brengt On Running hoogkwalitatieve loopschoenen, voorzien van de nieuwste technologieën. Zo is een zachte landing en sterke afzet verzekerd met een paar On Running schoenen aan. Deze kwalitatieve loopschoenen zijn dan ook heel populair bij lopers en helpen zelfs professionele hardlopers tot het behalen van hun beste prestaties. Met hun uitstekende kwaliteiten zijn On Running schoenen ook heel geschikt als wedstrijdschoenen, ze helpen je steevast bij het neerzetten van je beste loopprestaties. Met On Running schoenen aan, loop je sterker dan ooit tevoren en op naar het halen van je beste looptijd ooit. Ontdek het snel in onze webshop of winkels.