Veja sneakers voor hippe dames en heren met een missie

Sneakers zijn super hip en de sneakers van Veja zijn daar geen uitzondering op. Daarnaast is respect voor het milieu een populair thema vandaag, waar ook Veja sneakers op inzetten. Zo houdt Veja rekening met het milieu bij zowel de materiaalkeuze als het productieproces. Carmi biedt dan ook een ruim aanbod leuke Veja sneakers aan. Zo vind je bij Carmi onder meer Veja sneakers in verschillende modellen, kleuren en maten.

Koop de hipste Veja sneakers

Veja sneakers voor dames en heren van fairtradekatoen

Veja sneakers zijn gemaakt van biologisch fairtradekatoen. Veja sneakers voor dames en heren worden steeds vervaardigd uit Braziliaans katoen dat ecologisch geteeld wordt zonder pesticiden of kunstmest. Wie kiest voor Veja sneakers, kiest er zo dus ook meteen voor om de katoenoogst te respecteren.

Veja sneakers voor dames en heren met verantwoord leder

Het leder voor Veja sneakers komt uit Uruguay nabij Brazilië, en wordt daar ook op een natuurvriendelijke biologische manier gekleurd aan de hand van plantenextracten. Bij het kleuringsproces van Veja sneakers wordt dus geen chroom of andere zware metalen gebruikt.

Veja sneakers voor dames en heren met wild rubber

Veja sneakers voor dames en heren hebben rubberen schoenzolen. Het rubber komt uit de natuur waar de rubberbomen in het wild groeien. Zo kan het regenwoud van de Amazone behouden en verbeterd worden. Bij het plukken van de rubber voor de Veja sneakers wordt bovendien met veel zorg met de natuur omgegaan.

Veja sneakers voor dames en heren zijn hip

Hou je van modieuze sneakers maar ook van de natuur? Dan zijn Veja sneakers de perfecte nieuwe schoenen voor jou! Veja sneakers zijn modieus en maken gebruik van trendy kleuren of kunnen voorzien zijn van een hippe print. Behalve dat Veja sneakers heel trendy en modieus zijn, zijn ze ook uiterst comfortabel. Niet alleen hun trendy designs maar ook hun ecologisch verantwoorde productie zorgt voor hun blijvende stijgende populariteit.

Je nieuwe Veja sneakers koop je bij Carmi natuurlijk

Wil jij ook graag een paar hippe Veja sneakers? Ontdek dan snel het ruime aanbod bij Carmi, online in de webshops of in de winkels. Veja sneakers kan je heel gemakkelijk herkennen aan de grote V die aan de zijkant van de Veja sneakers prijkt. Of neem ook alvast een kijkje naar ons hippe aanbod Adidas sneakers, zowel online in de webshop als in één van onze vele winkels zoals in onze schoenenwinkel in Leuven. Wij heten je overal alvast van harte welkom. 

Veja sneakers voor dames en heren