Veja sneakers voor dames en heren bij Carmi

Veja sneakers voor dames en heren zijn ontzettend hip. Veja sneakers worden ecologisch verantwoord en duurzaam geproduceerd. Veja sneakers houden rekening met verschillende verbeteringspunten zowel op sociaal als milieuvlak. Veja sneakers worden geproduceerd en met respect voor zowel mens als milieu. Kies er ook snel je favoriete Veja sneakers uit.

Koop snel je favoriete Veja sneakers

Veja sneakers voor dames en heren bieden een ruim aanbod

Koop je Veja sneakers voor dames en heren bij Carmi, online in de webshop of in één van onze winkels. Veja sneakers zijn er voor dames en heren en kinderen, zo weet Veja iedereen aan te spreken. Veja sneakers voor dames en heren zijn beschikbaar in diverse kleuren. Het aanbod Veja sneakers bestaat uit zowel lage modellen als hoge modellen en dat in verschillende kleuren en maten. Ontdek de verschillende modellen snel bij Carmi. 

Veja sneakers voor dames en heren opgericht met een goed doel

Veja kent haar oprichting in 2005 door het duo Sébastien Kopp en François-Ghislain Morillion. Samen besloten ze het nieuw merk Veja op te richten en biedt Veja sneakers voor dames en heren. Veja neemt haar verantwoordelijkheden op, zowel op gebied van milieu als voor haar werknemers. Het schoenenmerk droomt van een betere wereld en wil daar ook aan bijdragen. Wanneer je kiest voor Veja sneakers, verleen je automatisch steun aan productieprocessen met respect voor het milieu en sociale ontwikkelingen.

Veja sneakers voor dames en heren zijn ecologisch verantwoord

Aandacht voor het milieu vormt een steeds belangrijker hedendaags item. Veja sneakers voor dames en heren staan voor modieuze creaties die ook rekening houden met het milieu bij de productie. Zo houdt Veja rekening met het ecologische zonder in te boeten op gebied van design en fashion. Zo worden Veja sneakers voor dames en heren geproduceerd van biologisch katoen, plantaardig gelooid leder en fair trade rubber.

Veja sneakers voor dames en heren zijn goed voor mensen

Veja verzamelt heel wat goede doelen om te komen tot een trendy paar Veja sneakers voor dames of heren. Bij de productie van Veja sneakers wordt samen gewerkt met kleine producent en wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Naast het milieu wordt bij de productie van Veja sneakers voor dames en heren ook rekening gehouden met het sociale aspect. Voor de opslag en leveringen van de producten wordt daarom beroep gedaan op de vereniging Atelier Zonder Grenzen. Deze vereniging draagt bij aan de sociale integratie van kwetsbare jongeren door hen werk aan te bieden.

Ontdek snel het ruime aanbod bij Carmi, online in de webshops of in de winkels. Bij Carmi vind je voor elke gelegenheid en voor elk familielid steeds een ruim assortiment aan de nieuwste hipste sneakers. Zo vind je bij ons steeds de nieuwste modellen Veja sneakers als ook Adidas sneakers. Ontdek snel ons volledige assortiment in onze winkels zoals de schoenenwinkel in Leuven of in onze webshop. Maar ook voor Mephisto schoenenGabor schoenenAmbiorix schoenen en andere schoenen voor steunzolen kan je zeker bij Carmi terecht. 

Veja sneakers voor dames en heren