Ontdek de nieuwste modetrends van onze mooiste dameskledingmerken

Bij Carmi shop jij steeds de nieuwste collecties van de mooiste modemerken. Wil je stijlvolle dameskleding kopen, dan brengen wij jou de nieuwste trends. Ga jij voor een trendy blauwe look met Xandress of Ralph Lauren? Of heeft de vurige dameskleding van Caroline Biss of Essentiel je hart gestolen? Ook lange jassen en stijlvolle broeken met wijde pijpen mogen alvast niet aan je najaarsoutfit ontbreken.

De classy damescollectie van Gigue

Of je voorkeur nu gaat naar een zachte outfit of net een felle look, dit jaar kan het allemaal. Zo brengt dit jaar diverse dameskleding in neutrale kleuren zoals beige, crème, camel en chocoladebruin. Onze nieuwste Gigue damescollectie heeft dit goed begrepen en zal zo vast weten te bekoren. De najaarscollectie van Gigue is uiterst stijlvol en brengt klassiekers in een modern jasje. Aardetinten en subtiele nuancekleuren domineren de Gigue collectie die hun hoogwaardige materialen nog extra in de verf zetten.

Vurig rood met Caroline Biss en Essentiel  

Hou je eerder van een statement met een opvallende look, dan kan je zeker ook je hart ophalen met onze nieuwste dameskleding in vurig rood. Voor felle warme kleuren moet je bij Caroline Biss, Terre Bleue, Essentiel en Natan zijn. Je kiest er voor een lange wijde pantalon die zwierig om je benen zwaait en zorgt voor een nonchalant effect. Combineer met een trui met lange mouwen en rolkraag, of maak je look af met een statement vestje met opstaande kraag en asymmetrische snit. Met de chique dameskleding van Caroline Biss zie je er altijd beeldig uit, ongeacht de gelegenheid. En met de trendy dameskleding van Essentiel ga jij vast ook nooit onopgemerkt voorbij.

Blauwtinten die weten te bekoren

Of ontdek onze verschillende tinten blauw, gaande van ijsblauw en grijsblauw bij Weekend – Maxmara tot intens kobaltblauw bij Nathalie Vleeschouwer. Voor de blauwe tinten zullen Xandres, Weekend Maxmara, Nathalie Vleeschouwer en Ralph Lauren vast weten te bekoren. Met een blauw damesmaatpak van Xandres ga jij alvast een succesvolle tijd tegemoet. Met een Ralph Lauren hemd met wit-blauwe streepjes maak jij je outfit vervolgens helemaal af.

Comfort is trendy en stijlvol

Dat we dit najaar graag groot en ruim inzetten, is te merken aan de lange jassen en gilets die ook heel wijd vallen. Deze mogen in de herfst en winter zeker niet meer aan je outfit ontbreken. Evenals aan de lange rokken en lange broeken met wijde pijpen en de ruim vallende cargobroeken met brede stoere zakken. Met deze lange en grote kledingcreaties ga jij alvast goed ingeduffeld de herfst en winter tegemoet. Laat die koude natte dagen dus maar komen, want ongeacht de weersvoorspellingen, met een classy chique outfit van bij Carmi ga jij altijd stijlvol de deur uit.