Sorteer op:

    Over Diadora Sport

    Doorheen de jaren groeide het Italiaanse schoenenmerk Diadora uit tot een wereldwijd geliefd sportmerk. Met haar internationale populariteit binnen de sportwereld werd Diadora ook sponsor van diverse sportteams alsook van verschillende succesvolle sporters. Zo weet het sportmerk als geen ander hoe belangrijk goede sportschoenen zijn voor sporters en vindt elke sporter er ook vast een goed passend paar terug. 

    Het merk Diadora verzekert haar sporters dan ook een absolute topkwaliteit. Diadora sneakers zijn geproduceerd van kwalitatieve materialen en blinken zo uit in duurzaamheid. Bij de productie gaat de nodige tijd en aandacht naar het werken met duurzame materialen en naar een doordacht ontwikkelingsproces met oog voor detail. Op deze manier weet Diadora steeds het beste loopcomfort te verzekeren voor al zijn collecties.

    De Diadora collecties bestaan onder meer uit de Diadora Heritage collectie en de Diadora Sport collectie. De Diadora Sport collectie staat voor hoogkwalitatief vakmanschap waar elk model van deze collectie van getuigt. Diadora sneakers bieden het comfort dat sporters nodig hebben, maar zijn daarnaast ook voorzien van de nodige dosis uitstraling. Doorheen de jaren zijn de sportschoenen van Diadora gegroeid tot innovatieve modeartikelen die elke sportheld weten te bekoren. Met zijn verschillende modellen is er voor elk wel een passend paar Diadora sneakers te vinden. Kom snel de verschillende Diadora collecties ontdekken bij Carmi, in de webshop of onze winkels.