Nieuwste trends Lente -Zomer 2021

Ontdek nu al enkele van de nieuwste trends uit onze lente - zomercollectie 2021.

De lente is dit jaar extra vroeg gearriveerd, en wij zijn er alvast helemaal klaar voor met een prachtige nieuwe collectie. Ook dit seizoen vindt u bij ons weer al uw favoriete merken, gaande van de Belgische toppers tot internationale modehuizen, van opkomende nieuwe labels tot merken die 100% inzetten op duurzame en alternatieve materialen.

Kom dus nu in onze winkels de nieuwste trends ontdekken op vlak van schoenen, kleding en accessoires. Luchtige zomerse outfits, vervolledigd met prachtige sandalen of comfy sneakers en de perfecte tas. Bij Carmi vindt u alles onder één dak, en nergens heeft u meer ruimte om uw keuze te maken.

Hieronder lichten we al een tipje van de sluier op van enkele nieuwigheden die u bij ons dit lente - zomerseizoen kan verwachten voor dames en heren. Maar wees gerust, ook onze kindercollectie staat weer helemaal op punt, zoals u het van ons gewoon bent. Daarbij komt nog dat we ons aanbod aan kinderkleding uitgebreid hebben met enkele sterke Belgische merken zoals onder andere Maan, Simple kids, Bellerose (enkel beschikbaar te Korbeek-Lo en online).

Nieuwste trends kleding

Als we naar de damescollecties kijken zien we weer heel wat vernieuwingen. Allereerst is de doorbraak van linnen nu helemaal daar. Van blouses tot kleedjes, broeken tot tops, alles kan u dit seizoen ook in dit zomerse stofje vinden.

Na de grote hoeveelheid prints van de vorige seizoenen gaat de tendens nu weer meer naar effen, tijdloze stuks. Wil je helemaal mee zijn? Draag deze dan toon op toon voor een monochrome outfit in één van de zachtere tinten van de nieuwe modekleuren.

Over welke kleuren spreken we dan? Wat ons vooral opviel was de opkomst van blauw in de collecties, gaande van kobalt tot turquoise, maar waar zeker hemelsblauw eruit springt als nieuwe kleur. Binnen de beigetinten zien we ook crème en zandkleurige outfits een opmars maken. Liever toch wat feller? Met oranje en alle tinten groen, van grasgroen tot munt, zit je helemaal goed.

Voor de heren moet het niet altijd zo ver gezocht worden, maar toch zien we ook daar een opkomst van de beiges en lichtere tinten groen. Ook de mannen genieten in de zomer van het comfort en ademend vermogen van linnen, dat hier voornamelijk in de vorm van hemden en shorten voorkomt.

Nieuwste trends schoenen

Wat schoenen betreft zet de trend naar vierkante neuzen zich ook deze zomer voort. Nadat we dit tijdens de winter al vaker in laarsjes zagen, vinden we deze vorm deze zomer voornamelijk terug in sandalen.

Specifiek voor sandalen zien we binnen de nieuwe trends dan weer twee uitersten. Aan de ene kant zien we dat zeer fijne bandjes zorgen voor een elegante uitstraling tijdens de zomermaanden. Daarentegen zien we de opkomst van dikkere, vaak ook doorstikte bandjes, het zogenaamde padded effect.

Wat helemaal in is deze zomer, zowel in schoenen als in tassen, is vlechtleder. We vinden dit terug in volledig gevlochten tassen, bandjes van sandalen, deeltjes van sneakers, of zelfs de volledige schoen.

Bij de heren zien we in de sneakers ook grijs en beige opkomen als een nieuwe toevoeging in vele collecties. Makkelijk combineerbaar geeft dit een zomerse look zonder telkens weer naar een volledig witte sneaker te moeten teruggrijpen.

Daarnaast kent ook de loafer een heropleving in al zijn vormen. Een geklede mocassin, een hybride loafer op een sneakerzool, of eerder uitgewerkt zoals een casual bootschoen, elk van deze stijlen kent zijn plaats in het komende zomerseizoen.

  • Gepost in: