Engaged Friday

Carmi schenkt met Engaged Friday 5% van zijn dagomzet aan een goed doel

Beste klant,

Naar aanleiding van de positieve feedback die we de afgelopen jaren hebben ontvangen, zetten we ons initiatief "Engaged Friday" dit jaar voor de vijfde keer op rij voort. Bij Carmi blijven we ons inzetten voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons concept: bij Carmi zijn we geen voorstander van "Black Friday", maar we geven er graag een positieve wending aan. Dit betekent dat we elk jaar een lokale vzw steunen met een deel van onze omzet op deze dag.

Dit jaar schenken we bij Carmi Korbeek-Lo 5% van de totale omzet op vrijdag 24 november aan Bram's Foundation. Bram's Foundation is een initiatief van ouders die hun kind hebben verloren aan zelfdoding. Ze hopen op deze manier iets te betekenen voor jongeren en te doen wat met hun zoon niet is gelukt. Ze willen de aandacht vestigen op jongeren met depressieve klachten en ervoor zorgen dat ze weer geïntegreerd worden in de maatschappij.

Bij Carmi Zemst hebben we gekozen voor Windkracht Zemst en gaat 5% van de totale omzet op vrijdag 24 november naar dit prachtige initiatief.

Net zoals alle afgestudeerden kijken ook deze kinderen uit naar een boeiende carrière en toekomst. Voor kinderen met een beperking is het anders... Een professionele carrière zit er niet in maar wat dan wel?. Vlaanderen voorziet vergoedingen voor de nodige zorg en ondersteuning. Deze zijn hen toegewezen alleen weet niemand wanneer ze deze daadwerkelijk zullen ontvangen. We wachten reeds 4 jaar. Vanuit deze noodzaak hebben wij ouders de koppen bij mekaar gestoken en beslist niet bij de pakken te blijven zitten. Met de vzw willen we zinvolle en betaalbare activiteiten organiseren voor onze kinderen. Door zichtbaar aanwezig te zijn in het straatbeeld tonen we de waarde van onze jongvolwassenen en voelen zij zich waardevol in de maatschappij. Een samenwerking met de lokale gemeenschap van Zemst is wat we voor ogen hebben. Onze uitvalbasis is FC Hofstade. We organiseren leuke en leerrijke activiteiten en doen klusjes in de gemeente. Eveneens nemen we deel aan dagbestedingen georganiseerd door andere gespecialiseerde vzw's of instellingen.

We hopen dat we, net zoals de voorgaande jaren, weer op uw enthousiasme kunnen rekenen en u van harte welkom mogen heten in onze winkel.

Met vriendelijke groet,

Het Carmi team

  • Gepost in: