Gabor schoenen voor elke damesvoet

Gabor schoenen zijn de perfecte combinatie van comfort en design. De damesschoenen van Gabor zijn niet alleen aangenaam om te dragen, ze ogen gewoon ook heel leuk.

Vind snel kwalitatieve Gabor schoenen

Gabor schoenen, een Europees product met geschiedenis

De geschiedenis van Gabor start in 1949 in Zuid-Duitsland als familiebedrijf. Het bedrijf startte met het produceren van kant-en-klare vooraf geproduceerde zolen. Maar reeds in 1965 is er internationale interesse in de productiemethodes van de Gabor schoenen. Vanaf 1970 produceert Gabor ook 18 000 schoenen per dag en levert aan diverse schoenenspeciaalzaken in Europa. Sinds 2006 worden verschillende schachtwijdtes ontworpen wat meteen op groot succes mag rekenen. Tot op heden worden Gabor schoenen volledig geproduceerd in Europa.

Gabor schoenen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen

Gabor brengt in de eerste plaats damesschoenen, aangevuld met handtassen en onderhoudsproducten. Gabor creëert damesschoenen met een perfecte pasvorm, hoge kwaliteit en trendy design. Zo brengt Gabor damesschoenen in verschillende collecties elk met hun unieke eigenschappen. Er is keuze uit de Fashion collectie van Gabor die heel modieus is, de Comfort collectie van Gabor die voorzien is van een extra wijde pasvorm, de Sport collectie van Gabor die zowel een sportieve als elegante uitstraling heeft en de Jollys collectie van Gabor die staat voor jong en blits. Het merk biedt dus een heel divers en ruim aanbod Gabor schoenen met keuze aan stijlen, soorten, maten en kleuren. Zo vindt elke dame er wel een favoriet passend paar Gabor schoenen. Om een trendy uitstraling te garanderen, wordt ingespeeld op de laatste nieuwe modetrends. Bekijk snel het aanbod Gabor damesschoenen waaronder Gabor laarzen, Gabor enkellaarsjes, Gabor pumps, Gabor lage schoenen, Gabor sneakers, Gabor veterschoenen en Gabor ballerina's

Gabor schoenen met ambachtelijke leesten voor optimaal resultaat

De schoenleest van de Gabor schoenen worden ambachtelijk gemaakt door gespecialiseerde schoenmakers die de techniek van Gabor perfect beheersen. In samenwerking met ervaren leestenleveranciers kan Gabor zelf haar leesten ontwikkelen. De prototypes van de leesten worden uit hout gesneden zodat de schoenen passen voor de meeste dames. Wanneer de houtenleest perfect wordt bevonden, wordt deze gedigitaliseerd en omgezet. Daarnaast worden ze getypeerd door een fijne afwerking.

Gabor schoenen steevast voorzien van het beste leer

Voor het creëren van maximaal draagcomfort worden enkel kwalitatieve en soepele leersoorten gebruikt voor Gabor schoenen. Door het gebruik van duurzame materialen staat Gabor gekend voor een hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast worden Gabor schoenen steevast onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole. Gespecialiseerde leerinkopers zoeken steeds het soepelste leer uit voor de Gabor schoenen en voeren controle uit op de kwaliteit. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan zowel de optische, technische en mechanische eigenschappen van het leer voor de Gabor schoenen. Het leer wordt zowel beoordeeld op haar uitstraling, kleur, structuur, grootte, sterkte, soepelheid en technische voorwaarden.

Gabor schoenen uniek gemaakt voor alle voeten

Omdat elke voet uniek is, zijn de Gabor schoenen in verschillende maten groot en klein verkrijgbaar gaande van maat 35,5 tot maat 43. Omdat Gabor schoenen brengt die perfect passen, worden ook tussenmaten of halve maten aangeboden. Voor een uitstekend draagcomfort wordt toegezien op voldoende ruimte rond de tenen, de bal van de voet en de wreef. Zo zijn de Gabor schoenen uitgerust met een extra G-H wijdte voor optimaal comfort. Andere manieren waarop de Gabor schoenen uitblinken in comfort zijn de mogelijkheden om naast verschillende schoenwijdtes ook te kiezen voor verschillende schachtwijdtes, Varia Schacht en de optie “Soft Move”. Hierdoor zijn Gabor schoenen perfect als dagelijkse schoen voor tijdens heel uiteenlopende activiteiten.

Gabor schoenen lopen elke dag licht en aangenaam 

De Gabor schoenen kunnen voorzien zijn van een uitneembaar en wasbaar voetbed, perfect zittende pasvormen of zachtere zolen bij een zwaardere belasting van de hiel en de bal van de voet. De zolen van Gabor schoenen worden opgebouwd uit meerdere delen zoals dempende zolen met luchtkussentjes en uitneembare inlegzolen. Aan de hand van diverse breedtes, verwijderbare inlegzolen en elastische inzetten, wordt maximaal toegezien op het draagcomfort voor elke voet. Met technologieën als luchtkussentjes en warme voeringen wordt een optimaal draagcomfort gegarandeerd. 

Naast een mooi aanbod aan Gabor schoenen, neem je zeker ook een kijkje naar de collectie Mephisto schoenen, Ambiorix schoenen en zelfs schoenen voor steunzolen. Ontdek er snel je favoriete paar, zowel in de webshop als in de winkels waaronder de schoenenwinkel in Leuven

Koop je Gabor schoenen online bij Carmi