Gabor schoenen, de kwaliteit van een echte klassieker

Gabor schoenen weten iedereen te bekoren. Ze bieden kwaliteit en comfort gecombineerd met een tijdloze stijl om  elke dag goed voor de dag te komen. Gecombineerd met de leuke Gabor accessoires is je outfit helemaal compleet.

 

Gabor schoenen, koop kwaliteit

Gabor schoenen voor jong en oud

Gabor schoenen zijn heel geliefd bij heel wat dames. Aan de hand van diverse collecties weten Gabor schoenen een groot publiek aan te spreken. De Fashion Gabor schoenen collectie is heel modieus, de Comfort Gabor schoenen collectie biedt ruime pasvormen, de Sport Gabor schoenen collectie is zoals de naam zegt heel sportief en de Jollys Gabor schoenen collectie is vooral jeugdig. Zo brengt Gabor schoenen een aanbod dat heel divers is aan stijlen en types voor zowel jong als oud.

De complete look met Gabor schoenen en accesoires

Het assortiment Gabor schoenen is heel ruim, zo vind je onder meer Gabor sandalen, Gabor pumps, Gabor laarzen en Gabor enkellaarsjes. Met diverse soorten Gabor schoenen kan je steeds je perfecte paar kiezen. Gabor brengt naast schoenen ook accessoires zoals handtassen, aangevuld met onderhoudsproducten. De leuke Gabor accessoires maken je outfit helemaal compleet.

Gabor schoenen bieden altijd kwaliteit

Met een productieproces dat volledig in Europa gelegen blijft, ziet het merk Gabor schoenen sterk toe op het leveren van hoge kwaliteit. Zo worden de pasvormen eerst geperfectioneerd aan de hand van een prototype uit hout, worden ze voorzien van verfijnde afwerkingen en wordt gebruik gemaakt van enkel de beste soepelste leersoorten voor kwalitatieve Gabor schoenen.

Gabor schoenen, mooi zijn zonder lijden

Gabor pakt uit met uitstekend comfort en perfecte pasmaten. Reeds van bij de start zette Gabor schoenen in op het brengen van schoenen met goede zolen die de nodige steun bieden. Om optimaal te zorgen voor een perfecte pasvorm zijn Gabor schoenen voorzien van een uitneembaar voetbed. Zo weten Gabor schoenen altijd en voor iedereen perfect te passen. Er wordt steevast gebruik gemaakt van soepele materialen die zorgen voor een extra hoog draagcomfort. Dat wie mooi wil zijn pijn zou moeten lijden, doet Gabor helemaal teniet met haar fraaie collecties.

Gabor schoenen zijn er voor elke voet

Gabor schoenen houden rekening met een grote diversiteit aan voeten. Zo vind je Gabor schoenen van kleine tot grote maten van schoenmaat 35,5 tot 43, en ook met tussenmaten. Daarnaast vind je Gabor schoenen in allerlei wijdtes met de mogelijkheid tot het kiezen van Gabor laarzen met brede schacht.

Gabor schoenen tijdloos op elk moment

Gabor schoenen zijn kwalitatief en tijdloos. Je draagt ze met plezier in het dagelijkse leven. Gabor schoenen zijn de perfecte schoenen om mee naar het werk te gaan, maar lenen zich ook perfect voor een wandeling met de hond, of zelfs voor een feestje na het werk. Het design van Gabor schoenen wordt getypeerd door een tijdloze uitstraling die wel modebewust is. Zo vind je Gabor schoenen in verschillende kleuren en diverse prints. Kies eenvoudig je favoriete Gabor schoenen aan de hand van het schoentype, maat en kleur. Breng een bezoekje aan Carmi, online of in de winkel, en kies er snel je favoriete paar Gabor schoenen uit. In onder meer de Carmi schoenenwinkel in Leuven vind je een ruim aanbod aan schoenen voor steunzolen en andere goed zittende schoenen zoals Mephisto schoenen en Ambiorix schoenen

Ruim aanbod Gabor schoenen bij Carmi