Schoenen voor steunzolen zijn comfortabel en trendy tegelijk

Met schoenen voor steunzolen verdwijnen niet alleen je voetklachten, je loopt er ook steevast trendy en stijlvol bij. Bekijk snel het ruime aanbod schoenenmerken met schoenen voor steunzolen bij Carmi. Bij een bezoek aan de winkels mag je er bovendien steeds rekenen op professioneel advies.

Shop trendy schoenen voor steunzolen

Weg met voetklachten met schoenen voor steunzolen

Steunzolen bieden oplossingen voor meerdere lichamelijke problemen. Het zijn losse zolen die speciaal op maat gemaakt worden voor het corrigeren van de voeten. Steunzolen worden opgemeten door een podoloog en worden gedragen om voetklachten te verlichten. Hierbij kan het gaan om platvoeten, holvoeten, doorgezakte voeten, beenlengteverschil, hielspoor, eeltvorming en andere afwijkingen op de voetstand. Gedurende de dag worden voeten zwaar belast gezien zij het skelet en hele lichaam dragen. Klachten aan knieën, rug, nek, schouders, heup en zelfs lies kunnen gerelateerd zijn aan de voetstand. Goede passende schoenen zijn dan ook van groot belang. Schoenen voor steunzolen houden rekening met het dragen van de steunzolen op zich.

Kies steevast passende schoenen voor je steunzolen

Bij het dragen van steunzolen is het van belang om hiervoor passende schoenen te kiezen. Wanneer je comfortabel wil lopen, is het dus van belang om bij je keuze rekening te houden met je steunzolen. Daarom worden schoenen voor steunzolen vaak voorzien van een los voetbed, wat het plaatsen en dragen van de steunzool eenvoudiger maakt. Met een uitneembaar voetbed is het eenvoudig om je eigen steunzool in de schoen te leggen. Zo blijft de functie van de steunzool maximaal en blijft de schoen je toch ook perfect zitten. Voor een optimale hygiëne kunnen de steunzolen uit de schoenen gehaald worden ’s avonds, zodat deze steeds goed kunnen luchten.

Kijk naar het label van schoenen voor steunzolen

Diverse merken brengen reeds schoenen met een uitneembaar voetbed waardoor deze perfect geschikt zijn om te dragen met steunzolen. Denk hierbij aan Birkenstock, Gabor schoenen, Ambiorix, Waldläufer en Wolky als merken met schoenen voor steunzolen. Vaak wordt de eigenschap van schoenen met uitneembaar voetbed aangeduid met een herkenbaar label of symbool op de schoenen. Veel van deze merken werken ook met breedtematen waarbij de wijdte van de schoen aangeduid wordt met een letter. Bij breedtematen staat G voor standaard breedte, H voor iets ruimere breedte en K voor een extra brede leest.

Pas je schoenen voor steunzolen meteen goed aan 

Bij het passen van nieuwe schoenen is het van belang om hierbij meteen je steunzolen te gebruiken. Bij het kiezen van schoenen voor steunzolen kies je best voor schoenen die voldoende bewegingsruimte aan de tenen bieden en die een goede vaste omsluiting hebben rond de hiel. Kom gerust langs in een van de winkels van Carmi voor persoonlijk advies en hulp bij het vinden van jouw perfecte schoenen voor steunzolen.

Ontdek het ruime aanbod aan schoenen voor steunzolen

Wie steunzolen draagt, vindt het niet altijd gemakkelijk om passende schoenen te vinden. Vooral omdat de zoektocht naar schoenen waar de steunzolen in passen, wel wat tijd kan vragen, zeker wanneer je hierbij ook rekening wil houden met het design. Toch is er reeds een uitgebreid aanbod aan schoenen voor steunzolen beschikbaar zowel voor kinderen, dames als heren. Schoenen voor steunzolen vind je reeds in alle types, gaande van sandalen, tot ballerina’s, muiltjes, pumps, geklede schoenen, enkellaarsjes, bottines, lange laarzen, snowboots, wandelschoenen, loopschoenen, sneakers, sportieve schoenen, geklede schoenen en zelfs pantoffels. Bij Carmi vind je een ruim aanbod comfortabele schoenen voor steunzolen.

Ga voor een trendy uitstraling met jouw schoenen voor steunzolen

Het dragen van steunzolen is intussen niet langer een beperking bij het vinden van leuke schoenen. De tijd dat je enkel oubollige veterschoenen kon vinden voor schoenen met steunzolen is reeds lang verledentijd. Zo kan je ook kiezen voor comfortabele schoenen die modieus zijn zonder dat je voeten pijnlijk, verhit en vermoeid hoeven aan te voelen. Ook schoenen voor steunzolen kunnen er dus leuk en hip uitzien. Heel wat merken houden reeds rekening met dragers van steunzolen en hun vraag naar een trendy aanbod. Schoenen voor steunzolen vind je in allerlei stijlen. Zowel sportieve als geklede modellen zijn intussen al te combineren met steunzolen. Voor dames zijn er zelfs al schoenen voor steunzolen beschikbaar met hak. Want elke vrouw ziet er uiteraard graag goed uit en iedereen houdt wel van een trendy uitstraling. 

Naast het bijzondere aanbod aan schoenen voor steunzolen, vind je bij Carmi ook steeds het nieuwste aanbod aan Mephisto schoenen, Gabor schoenen en Ambiorix schoenen. Vind met enkele snelle klikken eenvoudig je favoriete paar online, of kom even langs in de winkels van Carmi voor professioneel advies onder meer in onze schoenenwinkel in Leuven. Ook brengen wij een ruim aanbod orthopedische schoenen. Graag tot snel! 

Bekijk snel online het ruime aanbod bij Carmi