Adidas schoenen voor dames en heren bij Carmi

Sneakers zijn al lang niet meer weg te denken uit het dagelijks straatbeeld. Eén van de meest populaire sneaker merken is Adidas. Bij Carmi koop je zowel Adidas schoenen voor dames als heren. Zo vindt iedereen wel een perfect passend paar Adidas sneakers.

Koop snel de nieuwste Adidas sneakers

Adidas schoenen voor dames en heren zijn populair

Adidas sneakers hebben hun populariteit aan meerdere redenen te danken. Origineel werden Adidas schoenen voor dames en heren vooral gedragen als sportschoenen bij het beoefenen van sporten zoals tennis, basket en skaten. 

Maar dankzij hun trendy designs en draagcomfort worden ze steeds vaker ook casual gedragen. Zo maken sneakers waaronder ook Adidas sneakers intussen deel uit van het hedendaagse straatbeeld. Adidas schoenen voor dames en heren worden dan ook steevast geproduceerd met enkel de beste materialen voor een comfortabel gevoel. 

En ook doordat verschillende bekende sterren sneakers en Adidas sneakers zijn gaan dragen en promoten, hebben ze steeds meer een hip imago gekregen. Zo steeg de populariteit van Adidas schoenen voor dames en heren en kinderen in hoog tempo. 

Adidas schoenen voor dames en heren zijn hip

Adidas sneakers worden dus al lang niet meer enkel door hippe tieners gedragen, maar zijn intussen ook al goed geïntegreerd op de werkvloer. Met Adidas sneakers zie je er altijd hip uit, welke stijl of outfit je ook draagt. Adidas schoenen voor dames en heren kan je kopen in alle mogelijke kleuren, kleurencombinaties en prints. Het ruime aanbod Adidas schoenen voor dames en heren laat je toe eindeloos outfits en stijlen te combineren. Met een paar Adidas schoenen voor dames of heren geef je je look gegarandeerd snel een hippe toets. Ontdek du snel het ruime aanbod Adidas schoenen voor dames en heren bij Carmi. 

Adidas schoenen voor dames en heren: the originals   

Adidas sneakers bestaat uit verschillende collecties zoals de Adidas Originals collectie. De Adidas Originals collectie bevat onder meer de populaire sneakers Adidas Stan Smith, Adidas Gazelle en Adidas Superstar. De Adidas schoenen voor dames en heren van de Adidas Originals collectie zijn eenvoudig te herkennen aan het bladvormige logo op de sneakers.

Adidas schoenen voor dames en heren: Superstars

De Adidas schoenen voor dames en heren van de Adidas Superstar collectie zijn echte klassiekers. Nadat de populaire Amerikaanse zanger Pharell Williams de Adidas Superstar promootte, kwam deze Adidas sneaker opnieuw fel onder de aandacht. De rubberen antislipzool en de schelpvormige neus typeren deze immer populaire Adidas sneaker. 

Adidas schoenen voor dames en heren: Stan Smiths

Maar ook de Adidas schoenen voor dames en heren van de Adidas Stan Smith collectie zijn uitgegroeid tot een icoon. Deze Adidas sneakers konden dan weer rekenen op de samenwerking van de bekende tennisster Stan Smith. De Adidas sneakers Stan Smith worden getypeerd door de drie strepen aan de zijkant, een ronde neus en een rubberen zool met fijn profiel. Deze Adidas sneaker geeft je outfit instant een hippe en sportieve uitstraling.

Neem dus zeker een kijkje naar de collectie Adidas schoenen voor dames en heren bij Carmi. Bij Carmi vind je voor elk familielid en voor elke gelegenheid steeds een ruim assortiment aan de nieuwste hipste schoenen. Ontdek snel ons volledige assortiment in onze winkels zoals de schoenenwinkel in Leuven of in onze webshop. Maar ook voor Mephisto schoenenGabor schoenenAmbiorix schoenen en andere schoenen voor steunzolen kan je bij Carmi terecht. 

Adidas schoenen voor dames en heren